RANDERS+RADIUS

Vi skaber unikke designmøbler med fokus på bæredygtighed og cirkulær livscyklus. Vores hovedkontor og produktion ligger i Hadsten, hvor din ordre udføres af vores team af dygtige snedkere og montører.

Vi udvikler og producerer kontraktmøbler i tæt samarbejde med talentfulde arkitekter – Sammen udfordrer vi form, materialer og bæredygtighed.

blank

VISION

Vores vision for fremtiden er at gøre det vi gør i dag, gerne bedre, med samme engagement og ærlighed. Vi stræber efter at lave møbler i høj kvalitet – og det mener vi sker lige der, hvor form, farve, æstetik og funktionalitet ikke kan adskilles og bliver til – et møbel fra Randers+Radius.

Et sådan design opstår i samspil med visionære arkitekter, der forstår at kombinere det behagelige med det praktiske. Det æstetisk smukke med det ladesiggørlige. Det fornuftige med vildskab.

God kundeservice er for os præget af empati – forståelse for brugerne, omgivelserne, indretningen. Forståelse for den verden vores kunder lever i og de krav, der er til møbler i de sammenhænge, vi lever i. Så selv om vi leve- rer kvalitet i et tidløst design, har vi ingen planer om at stå stille.

KVALITET & BÆREDYGTIGHED

Kvalitet og miljø er vigtige elementer i Radius+Radius ”hverdag” og i serviceringen af vores kunder og er en af forudsætningerne for løbende forbedringer og en fortsat god og profitabel udvikling.

For os betyder bæredygtighed, at vi arbejder systematisk med at for- bedre vores påvirkning af klima- og miljø. Vi arbejder for en bæredygtig udvikling og for at minimere vores belastning af miljøet.

blank

NYHED – SCOPE STOLE KOLLEKTION

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret!

Du kan se frem til at modtage 1-2 nyhedsbreve pr. måned med nyheder, inspiration og gode råd om vores møbler. Du kan til hver en tid afmelde dig igen ved at klikke på ”unsubscribe from this list”.