CIRKULÆR ØKONOMI

Vi fremstiller møbler, der i al sin enkelthed udfører flere funktioner i kraft af materialer, form og sammensætning. Tanken bag hvert møbel har fokus på at optimere materiale i forhold til funktion, miljø og økonomi. Derfor består møblerne af så få samlinger og materialer som muligt.

Samtidig er de testede til at kunne holde i generationer. Materialerne er ærlige og kompromisløse, og kan alle genanvendes i nye sammenhænge, når møblet skal udskiftes.

Det giver en cirkulær livscyklus og en cirkulær økonomi, der kommer alle til gode.

FSC®-certificering

Randers+Radius er en del af Design Concept Denmark, som er en FSC-certificeret virksomhed. Vores første FSC-certificerede kollektion er stolekollektionen Scope, som består af seks modeller, og det er alle seks modeller, der er FSC-certificeret.

Hvorfor har vi valgt at blive FSC-certificeret?

Vi har alle et ansvar for at bruge naturens ressourcer på en skånsom måde og efterlade den i god stand til de kommende generationer. Som virksomhed har vi et særligt ansvar. Det tager ganske vist tid og koster penge at tænke bæredygtigt, men vi synes ikke, at vi har råd til at lade være.

Som møbelproducent arbejder vi med forskellige materialer, og træ udgør en vigtig del for os. Vi har indtil nu brugt træ, der var FSC-certificeret gennem vores leverandør, men efter vi er blevet en del af Design Concept Denmark, har vi valgt at tage skridtet fuldt og selv blive FSC-certificeret.

EU blomsten

18 stole i Mood 100% kollektionen er certificeret med EU Blomsten. Denne certificering er din garanti for, at hver eneste del, lige fra sæde og stel til lim, polstring, skum og skruer er blevet testet og godkendt af Miljømærkning Danmark.

Corporate Social Responsibility

For os betyder CSR, at vi arbejder systematisk med at forbedre vores påvirkning af klima- og miljø. Med baggrund i den til enhver tid gældende lovgivning, arbejder vi for bæredygtig udvikling og for at minimere vores belastning af miljøet.

Vi stiller de samme krav til vores leverandører, som vi stiller til os selv, og vores medarbejdere uddannes løbende, således at de er fortrolige med vores miljøpolitik og kan være med til at sikre, at den gennemføres i det daglige arbejde.

Møbeldesign handler om at tænke længere end form og funktion. Når du køber en Tono stol, får du en stol med fremragende siddekomfort og god akustik og er samtidig med til at genanvende 250 plastikflasker. Tonos cirkulære livscyklus udfordrer brug-og-smid-væk tendensen til fordel for miljøet og økonomien.

NY CASE – DRY STOLE  I MELBOURNE PARK

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret!

Du kan se frem til at modtage 1-2 nyhedsbreve pr. måned med nyheder, inspiration og gode råd om vores møbler. Du kan til hver en tid afmelde dig igen ved at klikke på ”unsubscribe from this list”.