Kristian Augusts Gate 23 - cirkulær erhvervsbygning

Det norske arkitektfirma, Design og Interiør, arbejder med design og indretningsprojekter med fokus på arkitektur og miljø. Deres seneste projekt, Kristian August Gate 23, ligger midt i Oslos centrum og er en bygning fra 1950. Den 8 etager høje bygning var oprindeligt hovedkvarter for Norsk Arbejdsgiverforening, men er nu kendt som Norges første cirkulære erhvervsbygning med bevaringsstatus.

Der var store krav til transformationen af bygningen: Ud over at den skulle leve op til nutidige bygningskrav samt energieffektiviseres var der også et ønske om at benytte de gode materialer, som allerede fandtes i bygningen og bibeholde originale og unikke kendetegn. Kristian August Gate 23 er mønsterprojekt i FutureBuilt-programmet, som støtter klimavenlig byudvikling i Oslo.

Miljø og bæredygtighed spillede også en stor rolle ved valg af møbler, og her faldt valget på Scope stolekollektionen. Sammen med vores norske partner Kontorama, har vi leveret lounge stole, armstole samt barstole til projektet. Scope er kendetegnende ved at være en ressourceeffektiv stol. Stolen er konstrueret med FSC-certificeret finér presset helt tynd, så der anvendes så lidt træ som muligt og uden at gå på kompromis med holdbarheden.

Du kan læse mere om møblerne fra projektet nedenfor samt læse hele historien bag projektet.

Fotograf: Arild Danielsen. Bygherre: Höegh Eiendom

NY CASE – DRY STOLE  I MELBOURNE PARK

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret!

Du kan se frem til at modtage 1-2 nyhedsbreve pr. måned med nyheder, inspiration og gode råd om vores møbler. Du kan til hver en tid afmelde dig igen ved at klikke på ”unsubscribe from this list”.