Rette profil søges til yderligere styrkelse af eksportmarkedet

Vil du være en del af en virksomhed i rivende vækst, og er du klar til næste skridt i din karriere? Så har du nu muligheden for at blive en del af salgsafdelingen hos Design Concept Denmark og de tre tilhørende brands Andersen Furniture, Randers+Radius og Muubs. Design Concept Denmark er en innovativ og vækstende producent inden for møbler og interiør.

Vi leder efter det rette match, der skal fremme indsatsen, for vores to brands Andersen Furniture og Randers+Radius, på det internationale erhvervssalg og nå målet med at styrke kendskab, position og relationer til et bredt netværk af primært arkitekter på kontraktmarkedet.

Velkommen hos Design Concept Denmark

Hos Design Concept Denmark, der har kontor i Søften ved Aarhus, får du ca. 40 kollegaer – heraf 18 i salg.

Du bliver en del af en virksomhed, der har specialiseret sig i design og produktion af møbler samt interiør fordelt på de tre brands:

Andersen Furniture
Randers+Radius
Muubs

Selvstændig stilling med fokus på eksportsalg og herunder positionering hos arkitekter

For at blive en succes i stillingen er det vigtigt, at du har erfaring inden for salg af møbler på eksportmarkedet og herunder et netværk af arkitekter.

I stillingen lægges primært vægt på:

  • Kompetencer til at opbygge stærke kunderelationer
  • Egenskaber som dygtig sælger med gennemslagskraft
  • Evnen til at arbejde selvstændigt
  • I besiddelse af et etableret netværk af arkitekter
  • Salgsorienteret – med fokus på udvikling og optimering af arkitekter
  • Trives med selvkørende projekter
  • Initiativrig – herunder tiltag som at planlægge events/kundearrangementer for målgruppen
  • Kommercielt mindset
  • Sikre relationerne konverteres til konkrete projekter (I samarbejde med det øvrige salgsteam)

Morten Bertelsen Hertz, CCO

”Vi har et stærkt salgsteam, der gør en kæmpe indsats, men mangler endnu en dygtig kollega til eksportmarkedet. Det er den brik i puslespillet, der gør, at teamet bliver komplet, og vi kommer tættere på at opfylde vores ambitioner og mål. 
Arkitekter er en vigtig målgruppe for os, og vi vil gerne dyrke relationerne i endnu højere grad. Vi har kvalitetsmøbler, der er yderst velegnede til større projekter. Fx har vi leveret 2.400 Dry stole fra Randers+Radius til Centrepiece Melbourne Park, ligesom selvsamme stol også pryder lokalerne på New York Public Library. Vi søger den rette profil, der har et stort netværk på eksportmarkedet, og som har lyst til at følge os på vækstrejsen”. 

Det praktiske

Din daglige gang vil være en kombination af at være på vores Hovedkontor i Søften, hvor vi har kontor, showroom og events samt på eksportmarkederne hos arkitekterne.

Der skal forventes en del rejseaktivitet i starten til opbygning af nye relationer samt dyrkelse af eksisterende.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt – vi vil løbende indkalde til samtale. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte CCO, Morten Bertelsen Hertz via mail: mhe@designconceptdenmark.dk eller telefon: 51 88 45 45.

Ansøgning og CV sendes til: mhe@designconceptdenmark.dk hurtigst muligt

Vi tilbyder lønpakke i forhold til kvalifikationer.

Opstart: Tiltrædelse snarest – men vi venter gerne på den rigtige. 

Design Concept Denmark

Design Concept Denmark består af de tre brands Andersen Furniture, Randers + Radius og Muubs. De tre brands drives som selvstændige og sideordnede brands med hver sit udtryk og stilart.

Design Concept Denmark har en årlig omsætning på mere end 135 millioner og en medarbejderstab på cirka 40 ansatte.

Om Andersen Furniture

Hos Andersen tror vi på nysgerrighed, innovation og talent. Med passion og i tidens ånd designer vi møbler og interiør til det moderne hjem.

I mere end 100 år har vi udviklet æstetiske produkter med særpræg og et rent skandinavisk udtryk. Med udgangspunkt i vores skandinaviske rødder har vi udviklet en kollektion, der afspejler en moderne nordisk stil kombineret med international appel.

Om Randers + Radius

Randers+Radius producerer unikke designmøbler til kontraktmarkedet med fokus på bæredygtighed og cirkulær livscyklus. Vi designer og udvikler kontraktmøbler i tæt samarbejde med talentfulde arkitekter. Tanken bag hvert møbel har fokus på at optimere materiale i forhold til funktion, miljø og økonomi. Derfor består møblerne af så få samlinger og materialer som muligt.

Om Muubs

Muubs er en innovativ møbel- og interiørvirksomhed. Vi har specialiseret os i at designe og producere møbler og interiør udelukkende i rå materialer.

Muubs produkterne har alle et råt og unikt urban look, der passer ind i de fleste boligindretninger som kontrast til det minimalistiske. Vi ønsker at udtrykke naturens kræfter og smukke, intense råhed.

NY CASE – DRY STOLE  I MELBOURNE PARK

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret!

Du kan se frem til at modtage 1-2 nyhedsbreve pr. måned med nyheder, inspiration og gode råd om vores møbler. Du kan til hver en tid afmelde dig igen ved at klikke på ”unsubscribe from this list”.