Centrepiece Melbourne park

Melbourne Park i Australien er en sportsarena beliggende i Melbourne og er især kendt for den årlige Grand Slam-tennisturnering. Lige midt i Melbourne Park finder man Centrepiece – et helt nyt konference- og eventcenter designet af NH Architecture.

Centrepiece har et unikt arkitektonisk design og råder over 4.500m2 fordelt på 3 etager. Bygningen er omgivet af smukke parkområder og grønne landskaber, og det er også muligt at holde sit arrangement i tilhørende udendørs arealer.

“Interiøret balancerer komplekse, funktionelle krav med et ønske om at give hvert rum en unik identitet og give øjeblikke af drama og glæde.” NH Architecture, Melbourne.

Randers+Radius har sammen med vores australske partner KFIVE leveret 2.400 Dry stole. Du kan læse mere om møblerne fra projektet nedenfor, se video fra Centrepiece samt få mere viden om projektet hos NH Architecture.

Fotograf-Diprose Media

NY CASE – DRY STOLE  I MELBOURNE PARK

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret!

Du kan se frem til at modtage 1-2 nyhedsbreve pr. måned med nyheder, inspiration og gode råd om vores møbler. Du kan til hver en tid afmelde dig igen ved at klikke på ”unsubscribe from this list”.