Troels Grum-Schwensen

Troels Grum-Schwensens studio blev etableret i 1989. Han har en innovativ tilgang til møbeldesign og er interesseret i innovative løsninger der går til grænserne.

Han er uddannet arkitekt, han betragter ikke møbler som genstande, men et lille stykke arkitektur. 

Troels Grum-Schwensen har modtaget flere priser og belønninger for sit arbejde.

”Grip bordets design er inspireret af linedanserens leg på snoren – hvor tyngdekraften udfordres af balancen. Grip bliver mere stabilt, jo mere det belastes. Tyngdekraften bliver en medspiller i konstruktionens låsning”.

- Troels Grum-Schwensen

Grip kollektion

Grip er ikke blot et bord. Det er en fundamentalt anderledes og innovativ måde at konstruere et bord. Tyngdekraften udfordres af balancen i et enkelt, elegant og luftigt udseende. Grip bordet er modulært opbygget og kan forlænges og sammenkobles, så det passer til individuelle brugssituationer.

Bordbenene er aftagelige og kan flyttes efter behov, og det er muligt at have et op til 3m langt spæn mellem benene. Grip kan leveres med integreret kabelgennemføring via powerbox.

Vinder af Danish Design Award 2012 og AZ Award i 2015.

Cirkum kollektion

Cirkum er designet af Troels Grum-Schwensen og er kendetegnet ved høj siddekomfort og arkitektonisk ro. Den geometriske nøgle, der binder disse to ting sammen, er halvcirklen.

Stolens armlæn og ryg danner tilsammen en klar og markant halvcirkel, der favner den siddende eller byder velkommen til den stående. Heraf også stolens navn Cirkum, som betyder rundt om eller omkring.

NY CASE – DRY STOLE  I MELBOURNE PARK

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret!

Du kan se frem til at modtage 1-2 nyhedsbreve pr. måned med nyheder, inspiration og gode råd om vores møbler. Du kan til hver en tid afmelde dig igen ved at klikke på ”unsubscribe from this list”.