Thore Lassen Design

Thore Lassen Design er en tegnestue med stor erfaring indenfor møbeldesign til kontraktmarkedet. Designprocessen hos virksomheden er baseret på en funktionel og konstruktiv analyse, innovativ idégenerering samt et markant og afklaret formsprog.

Det giver erfaringsmæssigt den optimale proces frem mod det salgbare industriprodukt. Nye produkter detaljeudvikles på tegnestuens eget modelværksted og præsenteres for producenten i form af fuldskala-prototyper.

”Vores møbler er kendetegnede ved stor brugsværdi og æstetisk oplevelse”.

- Thore Lassen, Designer

Pure kollektion

Pure er kendetegnet ved et originalt design med fokus på funktionalitet og ultimativ anvendelse af pur-materialets skulpturelle muligheder. Pure byder ikke blot på gennemtænkt ergonomi, men også på en eksklusivitet, der normalt ikke ses i dette segment.

Den silkebløde overflade på sæde og ryg, kombineret med de mange muligheder for valg af farver, gør stolen til noget helt ekstraordinært. Både med hensyn til brugerkomfort og som visuel oplevelse.

NY CASE – DRY STOLE  I MELBOURNE PARK

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret!

Du kan se frem til at modtage 1-2 nyhedsbreve pr. måned med nyheder, inspiration og gode råd om vores møbler. Du kan til hver en tid afmelde dig igen ved at klikke på ”unsubscribe from this list”.