Hans Thyge & Co

Hans Thyge & Co arbejder med møbel-, koncept- og produktdesign. Herudover har Hans Thyge & Co en underafdeling, der beskæftiger sig med 3D grafik, indretninger, udstillingsdesign, koncept og kommunikationsdesign.

Møbelserierne til Randers+Radius afspejler samspillet mellem arkitekturen i møblet og detaljen. Arkitekturen kommunikerer med rummet og i detaljen findes objektets poesi…musikken.

Den gode ide opstår altid i krydsfeltet i arbejdet mellem funktion og fortælling. Hvilken farve eller musik .. hvilken historie skal produktet fortælle, og hvilken funktion skal produktet udfylde.

”Scope er resultatet af arbejdet med stolens arketype; det at skabe små oplevelser af kontrast og taktil udforskning for at få et spændende design til at fremstå.”

- Hans Thyge Raunkjær, Designer

Scope stolekollektion

Scope er skabt med omtanke for miljøet og er en ny stolekollektion designet af Hans Thyge & Co. Med sæde og ryg i træ kan du byde naturen indenfor og tilføje ro og varme til din indretning. 

Kollektionen består af 5 alsidige modeller og egner sig til mange forskellige rum og indretningsløsninger.

Link bordkollektion

Link er en multifunktionel bordkollektion, designet af Hans Thyge & Co. Bordkollektionen består af et stort udvalg af moduler, hvilket giver dig muligheden for at tilpasse og skabe det perfekte konferencebord, arbejdsstation eller mødebord.

Link har et let og elegant udtryk, hvilket kommer til udtryk ved den simple benkonstruktion der visuelt får bordpladen til at svæve over de let skrånede ben.

Tono stolekollektion

Tono er en lydabsorberende armstol og er en af de første stole på markedet, som er lavet af miljøvenlige materialer. Med sin bæredygtige filtskal bidrager den ikke blot til et forbedret miljø, men også til en forbedret lydakustik. Skallen har en dynamisk bevægelighed og giver en fremragende siddekomfort. 

Når du køber en Tono stol, er du med til at genanvende 250 stk plastikflasker.

Mood stolekollektion

Mood er kendetegnet ved sin store alsidighed. Kollektionen forener på smukkeste vis taktile overflader med æstetik og funktion og gør det muligt at skabe den rigtige atmosfære og det rigtige miljø for dine omgivelser.

Med de mange kombinationer af stel, sædeskaller, farver og polstringer kan du tilpasse Mood, så den passer ind i lige præcis din indretningsløsning.

NY CASE – DRY STOLE  I MELBOURNE PARK

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret!

Du kan se frem til at modtage 1-2 nyhedsbreve pr. måned med nyheder, inspiration og gode råd om vores møbler. Du kan til hver en tid afmelde dig igen ved at klikke på ”unsubscribe from this list”.