Ars Design

Thore Lassen & Søren Nielsen

Thore Lassen & Søren Nielsen er uddannede fra Arkitektskolen i Århus. De dimitterede i 1978 og i årene herefter deltog de i et forskningsarbejde for Undervisningsministeriet om skolemøbler. De stiftede virksomheden ars design i 1981 og samarbejdede her frem til Søren Nielsens død i 2004.

For Thore Lassen og Søren Nielsen var designprocessen ikke en stræben efter forudfattede kunstneriske ideer. De arbejdede med udgangspunkt i en koordinering og afklaring af de brugsmæssige, ergonomiske og konstruktive krav en opgave stiller. 

Vores møbler er kendetegnede ved stor brugsværdi og æstetisk oplevelse.”

- Thore Lassen & Søren Nielsen

Flex kollektion

Flex findes i to versioner: et klapbord og et fast bord. Flex bordet er kendetegnet ved at være et stærk, robust og stabilt bord og er den perfekte løsning til rum, der tjener mange formål, mange mennesker og mange behov.

Klapmekanismen i klapbordet fungerer ved, at man drejer hver enkelt ben med et hurtig og enkelt drej, og på den måde forsvinder benene ind under bordpladen.

Must kollektion

Must er designet af Søren Nielsen & Thore Lassen og er den perfekte balance mellem, passion, design og funktion. Must stolen kan bruges i mødelokaler, konferencesale, kantiner og undervisningssituationer – alle steder, hvor mennesker mødes professionelt eller til afslappet samvær.

Must stolen er med sit dynamiske design og uovertrufne funktionalitet det perfekte udgangspunkt for en effektiv, smukkere og lidt mere inspirerende hver dag.

Rail kollektion

Med et karakterfuldt formsprog kombineret med en kompromisløs funktionalitet har serien siden 2002 i et miks af kontinuitet og fornyelse skabt en succesrig tradition for ergonomi, tidløs skønhed, og ikke mindst holdbarhed.

NY CASE – DRY STOLE  I MELBOURNE PARK

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret!

Du kan se frem til at modtage 1-2 nyhedsbreve pr. måned med nyheder, inspiration og gode råd om vores møbler. Du kan til hver en tid afmelde dig igen ved at klikke på ”unsubscribe from this list”.